Sain vihdoin noin kuukausi sitten opetettua Tacolle jo ikuisuusprojektiksi muodostuneen tempun, joka ei ole ikinä meinannut luonnistua Tacolta ja luultavasti siksi, että herra on pitänyt sitä turhan alistavana tilanteena. Kyseessä on siis kuole-temppu, jossa koira kellahtaa kyljelleen "kuolleena" kuulessaan avainsanan "PUM!". Naksuttimen avulla sain kuin sainkin tempun koiralle mieluisaksi, ja nyt Taco tarjoaa jo naksuttimen nähdessään kellahdusta; ihan oma-aloitteisesti. :D

No tänään sitten päätin taas pitkästä aikaa naksutella, ja keksimpä pienen hauskan temppusarjan, mihin yhdistin jo opittuja temppuja sekä tämän suht tuoreen kuole-tempun. Silmänisku Lopputulokseksi muodostui pitkän hionnan jälkeen humoristinen temppukokonaisuus, joka etenee jotakuinkin tähän tapaan:

Aluksi istumme lattialla, koira edessäni tuijottaen tiiviisti silmiini. Minä esitän poliisia, Taco syyllistä. Sanon syyttävällä äänellä: "Olen kuullut, että sinua syytetään murhasta. Oletko syyllinen? Sano!" (Jos koiran katsekontakti lakkaa, voin aina uskottavasti lisätä johonkin väliin "Katso silmiini!"-huudahduksen palauttaakseni kontaktin.) Kuullessaan huudahduksen "Sano!" koira haukahtaa ja nousee samalla seisomaan. Minä: "Selvä - pakkia sitten!" Koira peruuttaa kunnes huudahdan: "Seis!" Jatkan puheenvuoroani, tässä vaiheessa Taco on paikallaan, mutta asento vaihtelee (seisoo, istuu tai on maassa): "Murhasta syytetyt saavat kuolemantuomion. PUM!" Osoitan koiraa kädellä, joka muodostaa peukalon ja etusormen avulla "aseen". Taco kellahtaa leikisti kuolleena maahan ja jää siihen. Tajuan kauhukseni tilanteen ja sanon surkealla äänellä: "Voi ei, mitä menin tekemään! Kumpa hyvä haltijatar saapuisi ja herättäisi hänet henkiin! ..kas, tuossa hän tuleekin!" Taco makaa edelleen maassa hievahtamatta (hännänheilutusta ei lasketa :D). Suljen silmäni ja rukoilen pikaisesti: "Voi hyvä haltijatar, ole kiltti ja herätä hänet henkiin!" - POKS! - "OOOH, hän heräsi!!!" Tässä vaiheessa levitän käteni ja Taco ponkaisee ylös, juoksee luokseni ja nostaa etukäpälänsä olkapäilleni; antaa siis halin ja pussaa. :D Onnellinen loppu (ja äitiä ainakin nauratti ;D).

Siinäpä sellaista hassuttelua tällä kertaa, nyt ei muuta kuin hyvää pääsiäisenaikaa kaikille, niin tutuille kuin tuntemattomillekin!