Päivitellääs taas vähän kuulumisia. Viime viikonloppuna ajelin yhdessä siskoni Maaritin kanssa helteiselle Seinäjoelle belgianpaimenkoirien erikoisnäyttelyyn. Näyttelypäivänä hellelukemat nousivat jopa +37 asteeseen auringossa.. Voitte arvata, että kuuma oli! Pitan tuomarina toimi australialainen Greig Fynmore. Ilmoitin Pitan nuortenluokkaan, onneksi, sillä siinä kilpaili vain 5 koiraa. Pita sai ERI:n ja SA:n ja sijoittui lopulta ensimmäiseksi eli voitti luokkansa! :) PN-kehässä Pita pääsi jatkoon mutta ei kuitenkaan sijoittunut. Harmitti, sillä esitin koiran itse ja se rupesi laukkaamaan :( Tämän jälkeen tuomari sanoi heti kiitos ja näkemiin. No, ensi vuonna parempi tuuri. Pita sai kuitenkin todella hyvät arvostelut kehässä ja tuomari mainitsi, että tällä koiralla on ehdottomasti päivän paras rakenne. :)

DSC_0193.JPGPita erkkarissa.

Samaisen erkkariviikonlopun sunnuntaiksi olin ilmoittanut Pitan Kouvolaan agilitykilpailuihin. En voinut uskoa, että erkkari venyisi niin pitkään... Sentään olin sopinut äidin kanssa, että jään matkalle yöksi Orimattilaan enkä mene kotiin asti. Sain vähän pidemmät yöunet. Aikataulut olivat todella pahasti myöhässä, ja pääsimme lähtemään Seinäjoelta vasta seitsemän aikoihin. Olin Orimattilassa puolen yön jälkeen! Oltiin Pitan kans ihan rättiväsyneitä. Seuraavana päivänä herättiin aikaseen ja lähdettiin ajelemaan Kouvolaan. Tuomarina toimi Marja Lahikainen, ja olin ilmoittautunut kaikkiin kolmeen starttiin. Radat olivat yleisesti katsoen sopivan haasteellisia, mutta koska olin hyvin väsynyt, mielestäni radat olisivat voineet olla helpompiakin. ;) Ekalta radalta 15vp, tiputteli rimoja ja muurin palikat. Muuten ei kummempaa. Luulen, että pehmeä alusta ja huonot tikkurimat vaikuttivat. Toiselta radalta hylky loppumetreillä (yksi hyppy väärin päin). Muuten taas hyvä rata. Vikalta radalta nolla ja voitto :) Jes! Ei ollut turha reissu. Enää yksi nolla sijoituksella ja ollaan kolmosissa! (:

Ensi viikolla lähdemme juhannuksen viettoon Pohjois-Suomeen mökkeilyn merkeissä, joten hyvää juhannusta kaikille! Eikä ole enää pitkä aika meidän ulkomaan reissuunkaan, kun lähdemme Tour de Europe omalla autolla Mikon ja Pitan kanssa. ;) Sitä odotellessa!