Apuva, ensimmäistä kertaa bloggailen.. Mitäköhän tästäkin tulee :D Kirjoittelemani tekstit liittyvät siis lähes poikkeuksetta länderini Tacon sekä lainakoirieni Ronjan ja Riston kuulumisiin, ja pyrin pitämään blogin ajantasalla aina kun vain suinkin ehdin. :)

Taco (Krumme Furche Unique) on ensimmäinen ja tällä hetkellä myös ainoa oma koirani, jonka sain kuusi vuotta sitten. Eikä mennyt kauaakaan tästä, kun elämääni asteli Ronja (KF Rendez-Vous) hauskojen sattumusten kautta harrastuskoiraksi. Kun Ronjan perhe päätti vuosi sitten hankkia toisenkin länderin, muutti Risto (KF X-Ray) Ronjan päiviä piristämään (tosin Ronjan mielestä vaikutus taitaa olla välillä täysin päinvastainen ;)) ja minulle niinikään uudeksi harrastuskaveriksi.

Tacon kanssa on tullut harrasteltua epävirallisesti kaikenlaista maan ja taivaan väliltä, mutta pääharrastuksena kaikkien koirien kanssa minulla on ollut agility, jota treenaamme suht säännöllisesti ja tavoitteellisesti. Risto on tosin vasta-alkaja nuoren ikänsä vuoksi, ja Ronja alkaa pian olla eläkeiässä, mutta kentällä tulee käytyä kuitenkin vähintään kerran viikossa. :D Tällä hetkellä Taco onkin ainut kisakoirani, joka alkaakin olla parhaassa iässä.. ;)

Näyttelyissä on tullut kierreltyä Tacon kanssa melko paljon, varsinkin herran ollessa nuorempi. Tavoitteita on vielä ainakin yksi saavuttamatta; KANS MVA. Eiköhän se tästä ajan kanssa.. Nyt syksyllä olisi tarkoitus potkaista Ristonkin näytelmäura käyntiin, ja katsoa kuinka käy. Muutamassa mätsärissä ollaan vasta käyty harjoittelemassa, ja ihan lupaavalta vaikuttaa. :)

Eipäs tällä kertaa muuta, siinä vähän tarkempaa infoa meidän laumasta, jos vähän vaikka selkeyttäisi asioita kaikille jotka sattuvat eksymään tänne! :)