Olin eilen Pitan kanssa Asikkalassa belgianpaimenkoirien erikoisnäyttelyssä. Ihan lyhyt päivitys siis siltä osalta. :) Kuvia tulossa myöhemmin!! Pitan luokassa eli junnunartuissa oli 14 osallistujaa, tuomarina Dirk Spruyt. Pita esiintyi loistavasti, parhaiten kaikista junnuista mitä näin! Seisoi ihan paikallaan ja tarkkaavaisena kun Maarit ja Serena huuteli kehän laidalla, esitin itse. Ravasi kauniisti ja antoi tuomarin koskea, ei väistänyt yhtään :) Pita vaan heilutteli tuomarille häntää mutta tiukkapipoiselta tuomarilta ei kehuja herunut.. Pita sai ERIn ja oli junnunartuissa toinen. :) Mua vähän harmitti kun voitto jäi niin pienestä kiinni mutta mulla taisikin olla hieman rima turhan korkeella Haminan näyttelyn jälkeen.. :D

Tässäpä tuomarin arvostelu:

11 kk vanha. Hyvän kokoinen. Päässä oikeat mittasuhteet, hyvä kuono, stoppi ja kallo. Täydellinen saksipurenta. Silmät voisivat olla tummemmat. Hyvät korvat, hyvin asettuneet. Erinomainen kaula ja vahva takaosa. Rintakehä ei ole vielä täysin kehittynyt. Hyvin kulmautunut. Liikkuu todella hyvin edestä ja sivulta. Hyvä turkki, hyvän luonteinen. rauhallinen esintyminen.

Olen tosi tyytyväinen arvosteluun! :) Pikku-Pita oli hieno. Nähtiin Pitan kasvattaja Hans-Jurgen Fischer ja hänen vaimonsa Saksasta, näin myös Pitan äidin Valkohampaan Saphirin, joka oli todella mukavanluontoinen koira ja HYVIN paljon Pitan oloinen! :) Pita ja Saphir leikkivät onnessaan, ihana nähdä kun ne tulivat toimeen niin hyvin. Oli muutenkin mahtava reissu, oli kiva nähdä tuttuja ja uusia ihmisiä! Kivaa kun on nyt oma belgi niin tuntuu kuuluvan joukkoon, ennen erkkareissa olen vaan ollut "se joku Maaritin sisko" joten nyt tuntui kivalta kun olin mukana oman belgin kanssa. Huomenna lähden poikaystäväni ja hänen perheensä kanssa Portugalin Azoreille joten kuvia saatte odotella tulevaksi reilun viikon päästä, silloin kirjoittelen vielä lisää erkkarista! Nyt pakkaamaan loput ja sitten vielä vien Pitan hoitoon ystävälleni Helsinkiin, Taco jäi jo eilen paluumatkalla Orimattilaan äidin luo. :)

Palataan!