Haminan näyttely 22-23.5. Groenendaeleja ilmoitettu 19kpl, tuomarina Zidar Miroslav Sloveniasta.

Mua jännitti ihan hirveästi; Pitan ensimmäinen oikea "aikuiskoirien" näyttely. Esitin Pitan jälleen itse, Maarit huuteli kentän reunalta. Saavuttiin paikalle vasta vähän ennen kehän alkua.. Ja heti alkoi jännääminen: "Noi on narttuja, onkohan ne meidän luokassa.." Loppujen lopuksi selvisi, että Pitalla oli junnuluokassa kaksi kilpailijaa. Kehässä Pita antoi tutkia tosi nätisti, ei varonut tuomaria yhtään. Sitten ravattiin, hyvin tyttö liikkui, aluksi hieman liian innokkaasti.. Esiintyi myös todella hyvin, seisoi kuin patsas ja tuijotti Maarittia, häntä alhaalla ja ryhdikkäästi. Välillä kuulemma laittoi suun kiinni.. Kun näyttäisi paremmalta jos olisi kita auki ;) Tuloksena kuitenkin ERI, tuomari oikein kätteli minua ja sanoi "Excellent", mitä en huomannut että hän olisi sanonut kenellekkään muulle noin :D

Muutkin kaksi junnunarttua saivat erin, joten samalla viivalla oltiin. Me oltiin jonon ensimmäisenä, ja siinä saatiin pysyä: Pita voitti junnuluokan saaden SERTin! :D Jipii! Nyt oli tavoite saavutettu. :) Kuitenkin vielä paras narttu -kehä oli edessä. En uskonut että sieltä tulisi menestystä, olihan siellä paljon kehittyneempiä ja vanhempia koiria, puhumattakaan valioista.

Erin saaneita narttuja oli todella paljon, tai ainakin vaikutti siltä :D Me oltiin edelleen jonon kärjessä ja loppuun asti - Pita voitti jälleen ollen PN1! Lopulta Pitasta tuli VSP uroksen viedessä ROPin. :) Mutta ei meitä harmittanut. Niin hyvä suoritus ekaan näyttelyyn ^^ Sain olla jälleen ylpeä, miten hieno koira minulla onkaan käsissäni! Seuraavana näyttelyyn pääsee Ripalainen (kesäkuussa Kotkaan), ja Pitan seuraava onkin "vasta" erkkari heinäkuun loppupuolella. Siellä sitten niitä kilpailijoita riittääkin...!!

Alla Haminan arvostelu:

Erittäin hyväntyyppinen, hyvät mittasuhteet. Hyvä turkki. Erittäin hyväntyyppinen pää. Tiukka selkä. Hyvät kulmaukset, hyvä edestä. Eloisat liikkeet.