Heips,

Pitkästä aikaa ehdin ja muistan taas käydä päivittämässä tätä blogia. Paljon käytännöllisemmäksi mennyt koko blogin muokkaus. Siispä nopeasti sain vähän ulkoasuakin muokattua keväisemmäksi :-)

Kevät on meillä kiireistä aikaa niin koirahommien, töiden kuin opiskelujenkin osalta. Pitan kanssa tähtään SM-kisoihin, kaikki tarvittavat 0-tulokset on tullut jo haalittua. MM-karsintoihin olisi hienoa taas päästä, mutta siihen puuttuu vielä se yksi tarvittava voittonolla. Ellan kanssa saimme viime viikonloppuna toisen 0-tuloksen sijoituksella 2. ykkösluokasta. Yhtä nollaa vaille on siis luokkanousu.. Eiköhän sekin sieltä ajan kanssa tule. :) Nyt vielä muutamat kisat ehditään Ellan kanssa pinkoa, ennen kuin alan keskittyä Pitaan.

Pitalla on muutenkin tulossa kiireinen kevät. Kuten tulevista koitoksista näkyy, tulossa on agilityä, näyttelyitä ja uutena laji(kokeilu?)na myös tokoa. Toivottavasti päästäisiin ALO-luokan kokeeseen vappuna. Olisi kiva kokeilla sitäkin, kuinka omat hermot kestää erilaisessa koetilanteessa aina luotettavan Pitan kanssa. Joskus aikoinaan Tacon kanssa käytiin ALO-kokeessa kakkostuloksen verran. Sieltä ei jäänyt kuin paha maku suuhun, kun tuomari kommentoi kuinka ohjaaja teki vääriä asioita, ylimääräisiä käskyjä ja muita virheitä. Totuus kuitenkin oli, että minua vain jännitti niin paljon Tacon tottelevaisuus ja kehässä pysyminen, että unohdin kaikki pikkuseikat! Toivottavasti nyt olen valmiimpi kokeeseen.

Hauskaa Pääsiäisen aikaa kaikille lukijoille!! Me vietämme viikonlopun rennosta olosta nauttien ja maanantaina Ellan kanssa kisoissa kirmaten. :-)