Viikko sitten käväisimme Tacon kanssa Riihimäellä kolmosluokkalaisten jättiläismäisissä triplakisoissa. Äiti toimi KETY:nä (joka myöhemmin vaihtui muotoon KEMU=Kennelmummo :D) ja jo menomatkalla tuli eteen ongelmia. Ei nimittäin löydetty perille ja täytyi soittaa siskolta neuvoja.. Valmiiksi stressaantuneina ja myöhässä sitten lopulta saavuimme kisapaikalle kello 7.45; rataantutustuminen alkoi kello 8.00 kun harvinaisesti maxit aloittivat päivän. Mielessä kävi että mitenköhän ne itse kisat tulee menemään kun aamu alkoi jo noin huonolla menestyksellä..

Ensimmäinen startti oli meillä luokan viimeisenä, rata oli aika normia pyöritystä, ei siis pitäisi olla kauhean vaikeaa (huom. ei pitäisi). Alku meni kökösti ja melkein jo hylyn puolelle kun koira sinkosi pelottavan näköisesti kohti puomia vaikka tarkoitus oli hypätä pari estettä ennen sitä. Sain kuitenkin korjattua ja loppu rata ok, nolla sieltä tuli mutta ei mitenkään laadukas sellainen.. Nolla kuitenkin ja sijoituksena 6./61, eli hyvinhän se meni vaikka mutkat menivätkin välillä turhan pitkiksi.

Toinen rata oli helpompi ja nollia tulikin aika kepeästi. Startattiin vikana ja luulin ihan että puomin alasmenolta olisi rapsahtanut 5vp kun Taco jotenkin tuntui kadottavan korvat sillä hetkellä.. Ei kuitenkaan tullut ja toinen nolla, tällä kertaa myös paremmalla ajalla ja sijoitus 5./65! Palkintojenjaossa oli jo ihan voittajafiilis vaikka sijoitus olikin viides, oli kuitenkin mennyt niin hyvin ja vielä olisi yksi rata edessä. :) Ajattelin että ei mitään paineita, nyt voidaan hyvillä mielin vaikka lopettaa tähän ja lähteä kotiin vaikka kolmas rata menisi miten huonosti.. Äitille kuitenkin vitsailin että voitan sille vikalta radalta vielä toisen pääsiäisnarsissin. ;)

Ja niinhän siinä sitten kävi että päivä huipentui hyppyradan mitä mainioimpaan nollaan, aika oli hyvä ja rata kaiken kaikkiaan onnistunut :) Sijoitus nousi jälleen, tällä kertaa kivuttiin neljänneksi! Rata oli jälleen aika perus kamaa, melkein kääntyi jo juoksuradan puolelle. Noh oli siellä kyllä muutama tiukka paikkakin. Taco taisi taas näyttää että häntä ei ikä pidättele, ja ettei tässä toki vielä eläkkeelle joudeta.. :D Ja äitille tuli voitettua niitä luvattuja narsisseja ;)

Keväisin terveisin;

Maarianna ja triplanollakone Taco