Apuva! Tasan viikon päästä on jo selvitetty seura-SM-kisojen tulokset, ja yksilö-SM-kisat ovat käynnissä parasta aikaa. Kisaan Tacolla lauantaina JAU:n maxijoukkueessa ja sunnuntaina yksilökisoissa. Joukkueita on ilmoittautunut 21 kappaletta, ja maxikolmosia yksilökisoihin kaiken kaikkiaan 148 koirakkoa!!

Ensi perjantaina matkustan täältä Haminasta siskojen koiria hoitamasta (sisko perheineen viettää lomaa Kreikassa..) Tuusulaan, jossa saamme Tacon kanssa levähtää kotona yön, ja lauantai-aamuna sitten lähdemme kaverini kanssa kohti Varkautta. Hotellihuone on varattu Kylpylä-hotelli Kuntorannasta, jonka kylpylään pääsemme lauantai-iltana rentoutumaan jännityksentäyteisen kisapäivän päätteeksi. Kumpaakohan odotan enemmän, kylpylää vai SM-kisoja..? ;)

Nyt olisi tarkoitus levätä ensi viikko agilitystä, mikä ei liene ongelma kun ainoat mahdolliset agilityesteet ovat tuossa pihalla nököttävät kujakepit ja pari hyppyestettä. Noh ehkä sitä pitää joku päivä muutama avokulma otattaa mutta siihen saa jäädä.. Eilen oltiin JAU:n tehotreenikoulutuksessa Ristarilla, kouluttajina toimivat Anu Rajaheimo ja Rauno Virta. Meni ihan kivasti, ja niiltä pohjilta mennään nyt sitten SM-kisoihin! Nyt vaan oma jännitys kuriin niin sitten voisi sanoa tekevänsä parhaansa. Ekaa kertaa kisataan myös JAU:n, tai ylipäätänsä missään joukkueessa, joten toivottavasti siitä ei seuraa ylimääräisiä paineita! Onneksi ei sentään ihan ankkureina vaan toisina, joten lähtökohdat ovat hyvät ;) Nyt vaan kaikki peukut pystyyn, koitamme pitää lipun korkealla tuossa bordercollieiden täyteisessä maxi-kolmosluokassa!

792915.jpg

Viime vuoden SM-kisoissa Ylöjärvellä.

Agilityn SM-kisat 2008 Varkaudessa 14.-15.6, lisätietoja osoitteesta http://agility-sm2008.varps.net/index.html