Lauantaina oltiin Pitan kans ryhmänäyttelyssä, tuomarina Nina Janger. Belgejä oli ilmoittautunut 16 kappaletta. Pitalle vain EH, vaikka esiintyi hyvin ja oli hyvässä kunnossa. Tuomarin arvostelu oli mielestäni huono, hän kiinnitti ihan omituisiin asioihin huomiota ja toisaalta taas jätti huomiotta ne oikeasti Pitan heikot kohdat (kuten vaaleat silmät), ja muutenkin arvostelu oli vähän nihkeä.

Paljon kivempi päivä oli sunnuntai. Kisattiin Pitan kans Kirkkonummella kolme rataa, tuomarina Heidi Viitaniemi. Rimat olivat 65cm, mikä on Pitalle haasteellista koska emme ole treenanneet niin korkeilla pitkään aikaan. Tämä näkyi erityisesti ensimmäisellä radalla koiran vauhdissa. Myös kaksi rimaa tuli alas ekalla radalla, joka oli hyppyrata ja oikein mukava, looginen ja sujuva rata. Harmitti toki vähän ne rimat, mutta muuten koira kulki kivasti.

Kahdelta vikalta radalta tulikin sitten tuplanollat :D Koira kulki jo paljon reippaammin, eikä varonut hyppyjä enää niin pahasti kuin ekalla radalla. Muutenkin katsojien mielestä Pita ei hakenut hyppyjä, eli se on lähinnä mun korvien välissä se juttu. Harmi kun en saanut videolle noita ratoja. Sijoitukset olivat 7. ja 8., eli kärjestä jäätiin, mutta tiedän että pystytään ajallisesti parempaan joten ei kun uusia koitoksia kohti. Nyt on kuitenkin hyvä mieli, kun saatiin nollatili taas tältä keväältä avattua :)