Tänään käväistiin Pitaliinin kanssa Tuomarinkartanossa neitin ihkaensimmäisessä koiranäyttelyssä! Grotskut tuomaroi Per Svarstad Ruotsista, ja paikalle oli ilmoitettu parisenkymmentä groenendael-muunnosta. Paikalle saapuessamme näkyi että Pitalla oli jäänyt Tacon kanssa aamuriekkumiset väliin, sen verran tytöllä virtaa riitti. Hyppi ja heilui ja haukkui ja halusi leikkiä komeiden mustien poikien kanssa. Ja vähän kaikkien muidenkin kanssa :D Aluksi oltiin mietitty että Serena esittäisi tytön kehässä, mutta päädyttiin kuitenkin siihen lopputulokseen että minä esitän sen ja Serena huutelee kehän laidalla jotta saadaan Pita esiintymään. :)

Pita oli ainoa pentu, ja päästiinkin heti pian tuomarin käsittelyyn. Pita antoi nätisti tuomarin tutkia, vähän ehkä huvittavaakin oli, kun neiti heilutteli häntää ja kiemurteli ilosta kun tuomari yritti tunnustella rakennetta ym. Hihhih :D Hampaat antoi nätisti katsoa ja seisoi kuin unelma, välillä vähän heilutteli häntää Serenalle mutta tosi nätisti esiintyi, että sain olla ylpeä :) Ravissa tyttö pikkasen etuili ja otti muutaman loikka-askeleen, mutta se sallittakoon ensimmäistä kertaa näyttelyssä olevalle. ;) Tuloksena Rop-pentu ja Kp! Arvostelu alla:

Hyvät mittasuhteet, kaunis pää. Hyvä etuosa, erinomainen etulinja. Hyvinkulmautunut edestä ja ... (brostparti??). Kompakti kroppa, hyvä luusto. Erinomaiset kulmaukset. Kaunis turkki. Liikkuu hyvin.

Jes, tästä on hyvä jatkaa kohti Haminan näyttelyä! :)