Heipsis taas pitkästä aikaa! On ollut melkoisen pitkä tauko kirjoittamisessa, mutta koulu on vienyt nyt niin paljon aikaa. Kun yritin tässä kerran kirjoittaa tänne niin kirjoituksen ollessa valmis sössin jotain tai kone tilttasi ja sitten se koko valmis teksti hävisi.. sen jälkeen ei ole tullut kirjoiteltua :D Mutta asiaan.

Talvitreenimme ovat siirtyneet lämpimään sisähalliin, jossa on mahtava keinonurmipohja. Ihan huippu treenipaikka! Koirat tykkää, pohja on hyvä eikä kotiin tarvitse treenien jälkeen tulla kuraisena ja hiekkaisena. Sen lisäksi hallin sijainti on meille mitä mahtavin, asumme nimittäin puolen tunnin kävelymatkan päässä hallilta! Siinä tuleekin aina hyvät lämmittely- ja jäähdyttelylenkit koirille :)

Viikkotreenien lisäksi hallia voi varailla itselleen sopivasti, ja näitä vapaavuoroja ollaankin ahkerasti käytetty. Tänään oltiin treenailemassa Ullan ja Ripan sekä vanhan rouvan Ronjan kanssa. Risto jaksaa kyllä aina yllättää! :) Nyt lähiaikoina ollaan nimittäin treenailtu keppejä vanhalla peruuttamismetodilla, joka on toiminut ihan hyvin, mutta koska itse olen liian hidas sillä menetelmällä, päätimme kokeilla erilaista keinoa. Sepä vasta toimikin hyvin, ja kepit menivät sujuvasti ja nopeammin, ja lisäksi Riston pujoittelutaktiikka oli huomattavasti käytännöllisempi, eli vähemmän pystyssä ja enemmän matalana. Ronja pääsi myös humputtelemaan ja verestämään agilitytaitojaan (ja myös näyttämään Ristolle miten ne kepit OIKEASTI kuuluu mennä ;)). Ei se Romppiksen meno kyllä ihan pelkkää humputtelua ollut, vaan heti kun astuimme halliin sisälle alkoi Ronja pyöriä ympyrää ja komentamaan; Nyt heti mennään jo!

Lokakuisen osteopaattikäynnin jälkeen päätin lopulta ostaa Tacolle osteopaatin suositteleman Back on Track -takin, joka lämpimänä pitämisen lisäksi korjaa koiran lihasjumiutumia, lievittää kipua ja parantaa verenkiertoa. Takki oli melkoisen kallis, mutta päätin nyt investoida laatuun, ja onhan kyseessä pitkäaikainen tuote. Vaihtoehtoisesti jätin pois messukeskuksen voittajanäyttelyn, jonne ilmoittautuminen maksoi lähes saman verran... Huomenna saadaan takki ja saas nähdä mitä Taco sanoo, yleensä kyllä mukisematta antaa laittaa puvun päälleen mutta kun se on päällä se on kuitenkin vähän inhan tuntuista.. ;)

Huomenna on myös Purinalla triplakisat kolmosille! Tacon kanssa ollaan menossa kaikille radoille, samoin myös siskoni tulee laekenois Chilin kanssa. Vuoden viimeiset kisat meidän osaltamme, toivottavasti sieltä nyt joku nolla tulisi..