Nyt tämä joulun aikainen kisatauko edelleen jatkuu, sillä Tacolle iski hiivatulehdus korvaan :/ Kahden viikon lääkekuuri Canofite Vettiä jonka jälkeen vielä viikon verran karanteeniaikaa kisoihin nykyisten doping-sääntöjen vuoksi.. No eipä siinä mitään, eipä noita kisoja juuri olisi ollutkaan.
Nyt tammikuussa ollaan jatkettu treenaamista ihan omin nokkinemme kun tuo halli on aivan vieressä, vaikka seuramme pitääkin edelleen treenitaukoa ohjatuista viikkotreeneistä. Risto on kehittynyt hitaasti mutta varmasti, kepit mennään aina vain paremmin ja käden törkkimistä on jo voitu vähentää alkuperäisestä :) Ronja-mamma taas on intoa piukeena, hallille saapuessaan huutaa täyttä kurkkua ja pyörii kuin väkkärä! Että ohjaapa siinä sitten kun toinen on niin onnesta soikeena että hyvä jos kuulee käskyjä.. :'D Huomenna ollaan taas menossa treenaamaan Ripalaisen ja Ronjan kanssa, Taco pääsee sunnuntaina :)
Viikon päästä ollaan myös kavereiden kanssa varattu hallia useammaksi tunniksi, että sitten olisi tarkotus vetää ihan tehotreenit. Ristohan täyttääkin tässä kuussa 18 kuukautta ja tulee täysi-ikäiseksi kisojen kannalta!! Mutta ei meillä mikään hinku ole kisoihin, kunhan koira oppii ensin kaikki esteet kunnolla ja osaa useampaa kuin kymmentä estettä.. ;) Ja pahalta näyttää että Ripa joutuu maksiluokkaan, joten pitäisi noita maksiesteitäkin alkaa varmasti enemmän treenaamaan.. Se on nimittäin vähän jäänyt vähiin kun on koko ajan toivottu parasta että se jollain ihmeen kaupalla kutistuisi mediksi... Vaikka mahdotonta se taitaa olla kun säkäkorkeus lähentelee Tacon luokkaa. :/

Eipäs tällä erää muuta, ens kuussa sitten kisoihin taas ja jos nyt jotain mullistavaa tapahtuu niin varmasti tulette kuulemaan siitä! ;)