Eilen kisattiin tuttuun tapaan Hyvinkäällä, Pitalla oli aamusta yksi hyppyrata ja Ristolla iltapäivällä kaksi rataa, agi ja hypäri. Ykkös- ja kolmosluokkien välissä ehdin pyörähtää Ullan luona tallillakin ratsastamassa Ullan uutta ylläpitohevosta Lolaa. :) Päivän kaikki radat olivat vaikeita. Ykkösluokassa vain kaksi hidasta koirakkoa saivat nollat. Pita hyllytti tokavikalla esteellä, mutta oli siihen mennessä saanut muutenkin kaksi kieltoa (johtuen minusta). Mutta ei se haittaa! Ens kerralla sitten paremmin. :) Pitan kanssa oli vaan niin ihana kisata, olin yhtä hymyä koko tyttö :D Se vain tapitti minua koko lämmittelyn ajan silmiin innoissaan, kuin kysyen "mitä tehdään mamma, mä teen ihan mitä sä haluut!"

Kolmosluokat tuomaroi Seppo Savikko. Ensimmäinen rata oli todella vaikea. Lähdimme Ripan kanssa neljänneksi viimeisenä, ja siihen mennessä olin nähnyt vain pari puhdasta nollatulosta.. Joten fiilikset radalle mentäessä olivat "tuloksella ei mitään väliä, kunhan saan tietyt kohdat onnistumaan". Ei jännittänytkään juuri yhtään radalle mentäessä. Rata meni hyvin, yksi kielto johtuen siitä että otin koiran turhan tiukasti haltuun ja Ripa oli poikkeuksellisen hyvin kuulolla, ja lopuksi vika rima tippui ja tuloksena 10vp. Mutta kaikki vaikeat kohdat onnistuivat tosi hyvin!! Ja koira haki kepit ja kontaktit oli tosi hyvät! :) Ei just ne kaikki hankalat kohdat onnistui niinkuin toivoinkin.

Toka eli vika rata oli hyppyrata ja sekin suht vaikea rata, mutta kuitenkin helpompi kuin edellinen. Heti alussa tuli pitkä kaarros vaikka yritin hidastaa ennen pituutta, ehdin jo säikähtää että Ripa lukitsisi väärän putken pään. Järkytyksestä selvittyäni koira oli taas kartalla ja menossa oikeaan suuntaan. Sain koiran täydellisesti keppien avokulmaan (JES!!!), joka ei ole kovin montaa kertaa onnistunut kisoissa. Sitten putkeen jonka jälkeen takaakierto, siinäkin ehdin jo säikähtää kun tuntui että koiralla kesti kummallisen kauan, onko se nyt oikeassa paikassa? Mutta sieltähän se tuli ja rata jatkui, edelleen nollana, maaliin asti. JIPII!! Kolmas SM-nolla! Olin riemusta halkeamaisillani Taas ollaan pikkaisen lähempänä SM-kisoja.

Ensi viikonloppuna kisaamme Pitan kanssa Lappeenrannassa ja kahden viikon päästä Riihimäellä Ripan kanssa. :)