Kun Risto vasta aloittelee tuota virallista harrastekoiran virkaa, niin Ronjan kanssa kisasimme tänä viikonloppuna mitä todennäköisemmin Prinsessan viimeiset viralliset kisat. Tämä tapahtui Janakkalasaa lauantaina 15.9, tuomarina toimi Tuija Kokkonen. Startteja oli kaksi ja lisäksi oli myös Suomen agilityliiton järjestämä Nuorten Cupin finaali, jonne saavutimme Ronjan kanssa paikan viime toukokuussa Janakkalassa käydyssä osakilpailussa.

Ensimmäinen rata oli haastava, ja yleistä kummastusta tuottikin radalla oleva pöytä sekä erikoinen kepeillevienti. Ronjalla todella riitti vauhtia, joka poiki myös virheitä juuri näissä ongelmakohdissa. Varsinkin pöytä tuotti vaikeuksia, ja vauhdikkaasta alkuradasta huolimatta meille tulikin myös yliaikaa pöytä-kummajaisen takia.

Toinen rata oli siis Nuorten Cupin finaali, ja ehdottomasti helpompi kuin edellinen rata. Ronja oli kuitenkin jo aika väsynyt rankasta päivästä, joten epäilin että milläköhän vaihteella mennään tämä rata.. Mentiinpähän kuitenkin; vauhti oli melko lailla Ronjan perusluokkaa, mutta mikä tärkeintä, nolla tuli! Rotukollegat Tilda ja Jetti tekivät myös huikean nollan voittaen finaaliradan, joten meidän loppusijoituksemme oli toinen. Fiilikset oli melko katossa; mahtavaa, meidän Prinsessan viimeinen kisamatka ja mikä tulos!!

Viimeinen rata oli hyppyrata, joka meni myös ihan kivasti siihen nähden, että koira alkoi olla jo ihan poikki. Vitonen tuli kepeiltä, mutta muuten kaikki meni hyvin. Kyllä taisi Romppikselle uni maistua illalla rankan päivän jälkeen..

793004.jpg

792966.jpg

793002.jpg

Kiitokset ihanalle tyttökoiralle lukuisista käymistämme agilitykisoista! Erityisen lämpimät kiitokset myös Ronjan omistajalle Ullalle siitä, että olet meitä aina jaksanut kuljettaa ja kannustaa, vaikka alussa olikin vaikeaa yhteisen aallonpituuden löytäminen Ronjan kanssa. Jatketaan tästä vielä epävirallisten kisojen ja hömpöttelyharjoitusten muodossa.. ;)